نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟
سرخط خبرها

رمزگشایی از صد‌ها پرونده سرقت در روزهای اخیر | دستگیری ۳۴۱ سارق، کلاهبردار و مالخر

  • کد خبر: ۳۰۱۳۷۷
  • ۰۱ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۱
رمزگشایی از صد‌ها پرونده سرقت در روزهای اخیر | دستگیری ۳۴۱ سارق، کلاهبردار و مالخر
رئیس پلیس آگاهی خراسان‌رضوی جزئیات دستگیری ۳۴۱ سارق، کلاهبردار و مالخر را تشریح کرد.

علی بابازاده | شهرآرانیوز؛ اگر تلفن همراهتان سرقت شده باشد، خودروتان از محل کار و زندگی‌تان ناگهان غیب شده باشد یا سرقت مهمی پیرامون زندگی‌تان رخ داده باشد، حتما به پلیس آگاهی مراجعه کرده‌اید و از سارقان ناشناسی که امنیت شما را مخدوش و روانتان را مشوش کرده‌اند، شکایت کرده‌اید؛ اداره‌ای که متشکل از چندین دایره تخصصی است و هر دایره به جرائم خاصی می‌پردازد.

به‌طور معمول پرونده‌های مهم خشن یا دارای شاکیان زیاد در این دایره‌ها بررسی می‌شوند. در این مجال به سراغ سرهنگ جواد شفیع‌زاده، رئیس پلیس آگاهی خراسان‌رضوی، رفتیم تا جدیدترین پرونده‌های به‌نتیجه‌رسیده از سوی کارآگاهان این پلیس تخصصی را بررسی کنیم که ماحصل این گفتگو را در ادامه می‌خوانید.

پایان زورگیری‌های خیابانی

آن‌قدر پرتکرار است که در هر کوچه و خیابان ردپایی از خود به‌جا گذاشته است. همین حالا اگر از اطرافیانتان بپرسید، حتما یکی را پیدا خواهید کرد که هدف گوشی‌قاپ‌ها قرار گرفته و تلفن همراهش به یغما رفته است. سرقت تلفن همراه یکی از پرونده‌های پرتکراری است که کارآگاهان پلیس آگاهی خراسان‌رضوی به آن ورود پیدا می‌کنند. 

چهارراه عامل یکی از آخرین مکان‌هایی است که سارقان در آنجا سراغ شهروندان را گرفته و مرتکب چندین فقره سرقت شده بودند؛ موضوعی که خیلی زود به دست کارآگاهان پلیس آگاهی خراسان‌رضوی رسید. مأموران با ورود به این پرونده توانستند چهره چهار متهم را ترسیم و با اقدامات فنی آنها را شناسایی کنند.

در ادامه این عملیات، مخفیگاه این افراد در مشهد شناسایی شد و متهمان در عملیات‌هایی غافل‌گیرانه یکی پس از دیگری دستگیر شدند. این افراد در بازجویی‌های تخصصی علاوه بر اعتراف به گوشی‌قاپی در چهارراه عامل، به بیش از سی فقره سرقت خودرو، زورگیری و تهدید با چاقو اعتراف کردند.

ماجرای سرقت از مغازه‌ها

سرقت از مغازه‌ها یکی دیگر از پرونده‌هایی است که توان و زمان زیادی از نیرو‌های انتظامی می‌گیرد. تکرار این جرم در مشهد در روز‌های گذشته به ورود گروهی از کارآگاهان پلیس آگاهی به پرونده منجر شد. مأموران در عملیاتی هفتادودوساعته، با اقدامات فنی و چند عملیات ضربتی موفق به شناسایی چهارده سارقی شدند که متهم به سرقت از مغازه‌های مشهد بودند. با دستگیری متهمان و بازجویی‌های انجام‌شده، این افراد لب به اعتراف گشودند و به بیست فقره سرقت از چند مغازه در شهر معترف شدند.

منازل طعمه سارقان

بار‌ها در گزارش‌های مختلف از سرقت‌های منازل شهروندان نوشته‌ایم؛ سرقت‌های مرموزی که عموما با شگردی یکسان و در ساعات خلوت شب انجام می‌شود. سارقان با شناسایی خانه‌هایی که صاحبانشان حضور ندارند، به‌طرز شرورانه‌ای وارد این منازل می‌شوند و به سرقت کالا‌های سبک و باارزش همچون طلا اقدام می‌کنند.

یکی دیگر از پرونده‌هایی که کارآگاهان به آن وارد شدند، درباره سرقت از منازل شمال شهر بود. مأموران با تحقیقات و اشراف اطلاعاتی فردی را چهره‌زنی کردند که به‌صورت سریالی از منازل مشهد سرقت کرده بود. تیم رسیدگی‌کننده پرونده در عملیاتی ضربتی متهم را دستگیر کرد. این فرد به هفده فقره سرقت اعتراف و زمینه دستگیری یک مال‌خر تبعه خارجی را نیز مهیا کرد.

شرارت در ساختمان‌های نیمه‌ساز

سرقت از ساختمان‌های درحال ساخت‌و‌ساز یکی از معضلات همیشگی شهر است. با اعلام سرقت‌های سریالی از ساختمان‌های در حال ساخت مشهد، موضوع به‌صورت ویژه در دستورکار کارآگاهان عملیات ویژه پلیس آگاهی استان قرار گرفت. مأموران با اقدامات فنی و چندین روز کار اطلاعاتی، هویت و محل اختفای متهمان را شناسایی کردند. سپس با هماهنگی قضایی، در نیمه‌شبی عملیات دستگیری را آغاز کردند. 

متهمان به محض دیدن مأموران با دو خودرو پراید سرقتی از محل گریختند، اما پس از حدود چهل کیلومتر تعقیب و گریز، کارآگاهان با رعایت قانون به‌کارگیری سلاح، این افراد را وادار به توقف کردند. هم‌زمان با دستگیری چهار متهم و توقیف دو خودرو آنها، تیم رسیدگی‌کننده پرونده در بازرسی از مخفیگاه متهمان بیش از پنجاه مورد اموال سرقتی را کشف کردند. این متهمان به بیش از پنجاه فقره سرقت از ساختمان‌های در حال ساخت اعتراف کردند.

ماجرای زعفران‌های بی‌رنگ

فصل سرخ خراسان‌رضوی در روز‌های آخرش است؛ فصلی پرشور که دشت‌های خراسان‌رضوی بنفش و قرمز می‌شود؛ فرصتی مغتنم برای کشاورزان تا دسترنج یک‌ساله‌شان را برداشت کنند. در این میان یکی از معضلات هرسال، حضور کلاهبرداران در این بازار پرسود است. جدیدترین پرونده تشکیل‌شده مربوط به سرقت زعفران در شهرستان تایباد بود. 

کارآگاهان پلیس آگاهی این شهرستان پس از تحقیقات اولیه به سرنخ‌هایی رسیدند که نقش یک زن و مرد غیر‌بومی را در این پرونده نشان می‌داد و تیم رسیدگی‌کننده پرونده موفق به شناسایی و دستگیری متهمان شد. مأموران در بررسی محل اختفای متهمان هفتصد گرم زعفران تقلبی کشف کردند. متهمان در بازجویی‌های فنی به فروش زعفران تقلبی در شهرستان‌های تایباد، تربت‌حیدریه و خواف اعتراف کردند.

هشدار برای مال‌خران

خرید و فروش اموال مسروقه دست‌کمی از خود سرقت‌ها ندارد و چه‌بسا اگر مال‌خری نباشد، سارقان تن به ذلت سرقت ندهند. تحقیقات گروهی از کارآگاهان پلیس آگاهی استان نشان می‌داد که تعدادی مال‌خر در مناطق شهر حضور دارند. کارآگاهان در اقدامی عملیاتی طی ۴۸ ساعت موفق به دستگیری ۳۹‌مال‌خر شدند. 

در بررسی مخفیگاه این متهمان ۳۵‌نمونه از اموال مسروقه شامل طلاجات، لوازم‌خانگی، گوشی تلفن همراه و... کشف شد. مأموران آگاهی در این بازه زمانی موفق به کشف ۴۷۳‌فقره پرونده سرقت و دستگیری ۲۷۶سارق شدند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->